T h e   O n e   P l a c e   F o r   A l l   Y o u r   S e r v i c e   N e e d s
Bedrijfsgegevens   
 Kantoorautomatisatie   
Bedrijfsautomatisatie   
Koop online   
Contact Info   
Home   
 
 
R S - D A T A b v b a
+ 3 2 1 6 8 2 0 7 1 2 
  Bedrijfsgegevens  
   
 


RS-DATA is opgericht in 1998 en uitgegroeid tot een valabele partner in de IT en automatisatie wereld.
Onder het klantenbestand vinden we nationale en internationale firma's zoals SIEMENS BERLIN, SIEMENS KARLSRUHE, PROCTER & GAMBLE , FABRICOM, FORD, OPEL, UTi, KESTENS-MONTAGE enz....

RS-DATA is gekend als een gerenommeerd technologisch bedrijf. RS-DATA is een service gericht bedrijf dat de wensen van zijn klanten begrijpt, en oplossingen biedt aan de meest diverse klantenproblematiek.

De firma bestaat uit een dynamisch ervaren team aangevuld met expert freelancers die ieder op hun vlak een expliciete ervaring en kunde hebben.

Door onze technische experts kan U op de laatste technologische stand gebracht worden zonder zelf een expert in huis te moeten nemen. RS-data is de ideale service outsourcing partner voor kleine tot grote bedrijven aan respectabele prijzen. Wij zijn de firma die volharding, kracht, wijsheid, en technologie hoog in het vaandel draagt. RS-DATA biedt zijn klanten eerlijkheid, integriteit, en competentie. Wij kijken er  naar uit om U in de nabije toekomst van dienst te kunnen zijn.

 
 


Persistence    ·    Strength    ·    Wisdom    ·    Technology


 
    © Copyright 2005 RS-Data, bvba. All Rights Reserved. Website Designed by RS-Data, bvba.